مایکروسافت اعتراف کرد: Security Essential خیلی هم خوب نیست!!!

امنیت فناوری اطلاعات

 

microsoft-security-essentials-logo

امنیت همیشه و همه جا حرف اول را می زند. چون بدون آن همه کارها با اخلال مواجه خواهد شد. پس همیشه باید به دنبال چیزهایی باشیم که امنیت بهتری را برای ما فراهم می کنند. از اتومبیل گرفته تا کامپیوترتان که با اطلاعات مجازی سر و کار دارد.

مطمئنا شما هم برای انتخاب یک ابزار امنیتی قدرتمند همیشه دغدغه هایی را داشته اید. ولی امیدواریم که انتخاب شما ابزار Security Essential شرکت مایکروسافت نبوده باشد. دلیل می خواهید؟ در ادامه با گویا آی تی همراه باشید تا با دلایل ما آشنا شوید….

 

تا قبل از این مایکروسافت شدیدا به ترویج نرم افزار امنیتی خود موسوم به Microsoft Security Essential اقدام می کرد و می گفت که توانایی تامین امنیت مشابه با سایر نام های معتبر مثل کسپرسکی، ESET، بیت دیفندر و سیمانتک را دارد. اما ظاهرا این حرف ها زیاد درست نبوده اند.

شاید از خواندن عنوان این مطلب تعجب کرده باشید ولی متاسفانه باید بگوییم که حقیقت دارد. البته مایکروسافت با این صراحت اعلام نکرده است که ابزار امنیتی اش زیاد خوب نیست؛ اما به کاربران گوشزد می کند که این ابزار فقط توانایی تامین امنیت پایه ای را دارد. یعنی اگر با بدافزار نسبتا قدرتمندی روبرو شود، عملا کاری از آن ساخته نیست.

“هالی استوارت” مدیر ارشد برنامه های مرکز حفاظت از بدافزار شرکت مایکروسافت مصاحبه ای را با لابراتوار تکنولوژی دنیس انجام داده است. این لابراتور در زمینه تست آنتی ویروس ها فعالیت می کند و به نرم افزار امنیتی مایکروسافت رتبه پایینی را داده است. البته این چیز جدیدی نیست. در مطلبی که مدتی قبل در گویا آی تی منتشر کردیم، وبسایت معتبر AV-Test نیز رتبه پایینی را به برنامه امنیتی مایکروسافت داده بود.

اظهارات خانم استوارت مشخص می کنند که مایکروسافت با سایر شرکت های امنیتی در ارتباط بوده است و Security Essential نقش کلیدی را در این همکاری ها و ارتباطات بازی می کرده است. در واقع مایکروسافت تلاش می کند تا با بروز رسانی این برنامه، امنیتی را که کاربران خواهان آن بوده اند را در اختیارشان بگذارد. همچنین این شرکت سعی می کرده تا قابلیت پیشرفته تری را در این برنامه قرار دهد.

خانم استوارت می گوید: مایکروسافت پول زیادی را برای بهتر شدن این آنتی ویروس سرمایه گذاری کرد. اما شما با یک اکو سیستم ضد بدافزار که قوی و متنوع نیست نمی توانید کار زیادی انجام دهید و در واقع از مشتریان تان بهتر حفاظت کنید.

وی ادامه می دهد: ما در تیم خود بخشی را داشتیم که نتایج تست ها را و همچنین تست هایی مختلف که ممکن بود در آزمایش های مختلف روی Security Essential انجام شود را پیش بینی می کرد. اما کاری که آنها انجام می دادند تاثیری بر اینکه چه بدافزارهایی بر روی مشتریان ما تاثیر می گذاشت نداشت. ما همیشه احساس می کردیم که این کار اشتباه است و چیزی وجود دارد که درست نیست.

حالا ما به همکاری خود با شرکت های امنیتی که کمک می کردند تا حفاظت بیشتری از کاربران به عمل بیاوریم پایان خواهیم داد حتی اگر Security Essential نمرات خوبی در تست های بعدی کسب نکند. اکنون ما همه اطلاعاتی را که در این چند سال بدست آورده ایم در اختیار شرکای خود قرار می دهیم تا حداقل آنها بتوانند حفاظت بهتری از کاربران خود به عمل بیاورند. چون آنها بهتر از ما از عهده این کار بر خواهند آمد. ما در تست ها معمولا در پایین لیست قرار می گیریم و صادقانه بگویم که اگر کار خود را درست انجام دهیم، اتفاقاتی مطابق انتظارات مان رخ خواهد داد.

 

با همه این گفته ها مشخص می شود که آنتی ویروس مایکروسافت فقط امنیت متوسطی را برای کاربران به ارمغان می آورد. در واقع مایکروسافت هنوز آماده ارایه یک بسته امنیتی کامل را ندارد و بهتر است که کاربران نیز از ابزارهای امنیتی مخصوص استفاده کنند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:مایکروسافت اعتراف کرد: Security Essential خیلی هم خوب نیست ,Security Essential ,مایکروسافت ,, توسط صمد سهراب
نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Excel ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Access ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Word ) به همراه جواب بالابردن امنیت اطلاعات تلفن‌همراه با رمزنگاری اندروید اپلیکیشن های رایگان چیزی نیست جز از دست دادن حریم خصوصی! انگلیس رتبه اول لیست قربانیان حملات سایبری ۲۰۱۴ یک هکر روسی رمز عبور ۵ میلیون ایمیل را هک و منتشر نموده است 25 رمز عبور محبوب سال 2013 بدترین «رمز عبور»های اینترنتی معرفی شدند حمله هکرها به 18 دانشگاه ايتاليا ضد‌روش‌های هک پسورد هک سایت های آمریکایی امنیت مرورگرهای اینترنتی رمـــــــــــزهای امـــــــــن رمز عبور قوی یکی از اصول حفاظتی بدترین رمز عبورها انتشار 2 میلیون رمز عبور کاربران اینترنتی NOD32 Password and Username
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز